e in array Ензими за хранителновкусовата, текстилната и кожарска промишленост, трансглутаминаза, кармин, билки, билкови екстракти, етерични масла и смеси, диетични смеси и ингредиенти. Halal, Kosher, iso 22000:2005. Enzymes for food, textile and leather industry, food additives, dietary food, herbs, herb extracts, essential oils.

Диетични и функционални добавки за храни. Дермокозметични средства. Етерични масла и смеси.

Основната дейност на Аналитика ЕООД е търговия и производство на ензимни, мултиензимни комплекси и ингредиенти за хранителновкусовата промишленост, с основно приложение в мелничарството, хлебопроизводството, сладкарството, месопреработката и консервната промишленост. Като вносител на ингредиенти и хранителни добавки за тези отрасли, компанията започна дейност, свързана с производство и търговия на ингредиенти и смеси, влизащи в състава на функционални и диетични храни.

Фирмата предлага и билкови комплекси и екстракти, етерични масла и смеси от тях.

С помощта на наши производители на екстракти и на билкаря Емил Елмазов, тук ще ви предложим функционални и диетични добавки, миксове, рецепти и съвети за правилно хранене, етерични масла и смеси, дермокозметика и билкови комплекси.

Да отключим магията на природата. Ензими и ензимни препарати за хранителната, текстилната и кожарска промишленост. Хранителни добавки.

 

  • Предлаганите продукти за хранителни цели са снабдени с необходимите сертификати.
  • За всички продукти, предлагани от Аналитика ЕООД, можете да попълните on-line запитване от страницата. Наши служители ще се свържат с вас за информация и подробности.
econt